Pomoc pri korišćenju sajta www.foxoglasi.com.

 

 

Na početku da Vam pozelimo dobrodoslicu na nas sajt gde je postavljanje oglasa 

 BESPLATNO I UVEK CE BITI


Uputstvo cemo dopunjavati i proširivati kako nam budu stizale Vase dobronamerne  sugestije i predlozi registrovanih članova  www.foxoglasi.com.
Da bi ste postavili besplatan mali oglas na našem sajtu, potrebno je da uradite

PRVU REGISTRACIJU.

 

 Registracija je samo mera predostrožnosti, kako bi se sprečilo "spamovanje" FOXOGLASA.

 

 Za registraciju je potrebno da imate vaš email na koji ćemo vam poslati LINK ZA AKTIVACIJU naloga na koji trebate kliknuti I time postajete deo kupoprodajne zajednice www.foxoglasi.com.

 

Obavezujemo se da  podatke o vašim korisničkim informacijama kao i Vaš email nećemo koristiti da bi Vam slali reklame, niti ustupati trecem licu..


 
Posle uspešne registracije, potrebno je da kliknete u gornjem levom uglu na polje ULOGUJ SE i sa Vasom email adresom I Vasom sifrom pristupite Vasem nalogu a moguce je I da samim klikom na verifikacioni link automatski budete ulogovani I mozete poceti sa postavljanjem Vasih oglasa.Vasim oglasima mozete upravljati u opciji MOJI FOXOGLASI,u kojima mozete videti sve Vase aktivne oglase,Vase ponude i Vase podatke ukoliko ih zelite izmeniti.Svaki registrovani korisnik ima pravo na neograničeni broj besplatnih oglasa.

Postavljeni oglas ostaje vidljiv na nasem portalu maksimum 1 godinu posle cega ga sistem automatski brise,ukoliko Vi to ne ucinite ranije.

 

 Svaki registrovani korisnik ( korisnik za razliku od posetioca ima pravo na objavljivanje malih oglasa ) ima pravo na 5 slika po jednom malom oglasu! Veličina jedne slike  NIJE OGRANIČENA ali kako bi Vas oglas bio uspesno postavljen,pozeljno bi bilo da velicina jedne slike ne bude veca od 100 kb,radi brzeg  predavanja oglasa.Svaki korisnik ima pravo da na Vaš mali oglas postavi poruku sa cenovnom PONUDOM ako je prodavac omogucio tu opciju u svom oglasu. PONUDE za predmet koji oglašavate. Vas ne obavezuje da tu cenu PRIHVATITE. Niti njega obavezuje da vam tu cenu ISPLATI, jer MI nismo banka niti sud da bi smo nekoga mogli na to prinuditi! Svako se prema PONUDI ophodi prema svojoj SAVESTI! Korisnici koji zloupotrebljavanu opciju PONUDE biće udaljeni sa sajta www.foxoglasi.com.i u budućnosti će im biti zabranjena registracija!


 

Kad se "ulogujete" kliknite na PREDAJTE OGLAS koji se vidno nalazi pri vrhu stranice.Tada ce Vam se otvoriti stranica na kojoj trebate izabrati kategoriju kojoj pripada Vaš mali oglas. Ukoliko trenutno ne znate ili ne zelite da objavite cenu za Vas oglas izaberite jednu od opcija koje Vam nudimo a to su- BESPLATNO,PO  DOGOVORU,KONTAKT,POZVATI.


 

Ako zelite da dobijate PONUDE na Vas oglas izaberite tu opciju prilikom postavljanja oglasa uradite potvrdno gde pise DOZVOLI PONUDE-aukcija i navedite naslov Vašeg oglasa. Naslov Vaseg oglasa napisite kratko i sazeto samo da se naglasi o cemu je rec  a u drugom vecem polju detaljno opisite Vas oglas.


 

Da bi Vas oglas privukao sto veci broj posetilaca bilo bi pozeljno kada bi ste dodali slike,jer takvi oglasi-pokazalo se u praksi dosta veci broj posecenosti imaju od oglasa koji nema sliku. U slucaju da nemate sliku za oglas -oglas naravno moze biti postavljen I bez slike.Sledeci korak je da kliknete na predaj oglas.I TO JE TO VAS OGLAS JE OBJAVLJEN I ISTOG TRENUTKA BICE VIDLJIV VELIKOM BROJU POTENCIJALNIH KUPACA.

 


VAŽNA NAPOMENA !


Sajt www.foxoglasi.com. ne snosi odgovornost za istinitost objavljenih malih oglasa! Jer na to ne možemo da utičemo!

 

Za istinitost objavljenih oglasa, vlasništva nad autorskim pravima na fotografije, tekstove, crteže, dizajn itd. koji se donose i koriste u oglasu, kao i kvalitet roba i usluga koje se oglašavaju na sajtu www.foxoglasi.com. odgovara NARUČILAC/OGLAŠIVAČ

 

Korisnici koji objavljuju oglase na našem sajtu pristaju na uslove korištenja.Činom registracije korisnici pristaju na to da NEĆE objavljivati neistinite oglase. Da NEĆE objavljivati slike i ostale sadržaje na koje nemaju zakonsko autorsko pravo, i da ako to rade, RADE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Da neće objavljivati oglase koji vređaju rasnu, nacionalnu, seksualnu i drugu manjinsku pripadnost.

 

ZELIMO VAM PUNO USPEHA

MARKETING TEAM

www.foxoglasi.com