Vila Rococo - mini proslave
kontakt informacije
Telefon: 011-351-544-5
Ime: Jelena
Mesto: Beograd
Cena: pozvati
Datum: 05.09.2014. u 19:58
Pregledano: 757
Slika: Vila Rococo - mini proslave

Na veoma elitnoj lokaciji u Beogradu, u Borskoj ulici broj 108, u blizini Dedinja, nalazi se savršen prostor za manje proslave po Vašem izboru, "Vila Rococo". Ekskluzivni prostor za slavlja, Vaše je idealno rešenje za intimnu proslavu važnog događaja sa Vašim najmilijima. U krugu porodice i najbližih prijatelja, omogućićemo Vam da Vašu svadbu učinite jedinstvenim iskustvom.

Stilski uređena lux sala "Vile Rococo" Vašu će proslavu podići na najviši nivo. Svakom detalju u našoj vili posvetili smo maksimalnu pažnju, kako bi istu učinili dopadljivom našim gostima. Proslave zatvorenog tipa, poput poslovnih sastanaka i ručkova, promocija, koktela i manjih venčanja, u našoj vili biće iskustvo koje ćete dugo pamtiti.

Ukoliko tražite savršen prostor za Vašu malu svadbu, na pravom ste mestu. Naša vila omogućiće Vam da sa dragim osobama u odabranom društvu, provedete prijatne trenutke i započnete novo poglavlja Vašeg života. Preuzimamo na sebe sve poslove po pitanju organizacije proslave venčanja, kako biste Vi imali vremena da se posvetite sebi. Svim Vašim i našim gostima, poklonićemo posebnu pažnju, sa željom da uživaju u trenucima provedenim kod nas.

Odabrani antikviteti i elementi čija je vrednost gotovo neprocenjiva, krase zidove, podove i ispunjavaju prostor naše lux sale. Ekskluzivni prostor naše vile savršen je takođe za foto reportaže, snimanja različitih TV emisija i spotova.

Budućim mladencima koji se odluče za venčanje u našoj vili, na raspolaganju su luksuzni apartmani za njihovu prvu bračnu noć. Prelepo uređeni da zadovolje i najviše kriterijume naši apartmani omogućiće Vam da se opustite posle celodnevnog slavlja i ponovo pronađete jedno drugo, uz komplimente naše vile, izvrsni kavijar i šampanjac.

Svojim perfektim radom i vrhunskom uslugom, nastojimo da ispunimo sve Vaše želje i zahteve po pitanju organizacije Vaše male svadbe, poslovnih ručkova, koktela i promocija. Poslovni ili privatni ručkovi i večere izbor je na Vama, a naše je da oplemenimo Vaša čula bogatom ponudom hrane i pića.

Ekskluzivni prostor za malu svadbu, venčanja, poslovne ručkove i druge manje proslave.
Venčanja u vili iz snova.
"Vila Rococo" Beograd.