Turisticka agencija VOS TRAVEL
kontakt informacije
Telefon: 000-000-000-0
Ime: Turisticka agencija VOS TRAVEL
Mesto: Beograd
Cena: kontakt
Datum: 10.07.2019. u 08:30
Pregledano: 396
Slika: Turisticka agencija VOS TRAVEL

Turisticka agencija VOS TRAVEL Vam nudi aražmane iz najpopularnijih letovališta i destinacija za odmor, praznično putovanje.

 

https://vostravel.rs

Odlični uslovi za odmor u avgustu i septembru u TURSKOJ,  Resort hoteli sa 4* i 5* uz dvoje dece gratis.

 

Kompleks Eftalia Island je jedan od najvećih Aqua parkova na turskoj rivijeri, nalazi se na samoj  plaži i otvoren je 2014. godine.

Eftalia Island je sastavni deo Eftalia hotelskog lanca i popularni zabavni centar za celu porodicu. Profesionalni, brojni tim za animaciju, zadužen je za zabavu gostiju svih uzrasta. Tokom dana organizovan je bogat program pored bazena i na plaži, a u večernjim satima predstave u amfiteatru. Sezona 2019 u Eftalia Islandu nudi još više atrakcija i prošireni asortiman usluga kako za male tako  i velike goste, čineći ovaj kompleks pogodnim mestom za nezaboravan odmor.

 

U svim hotelima Eftalia Island kompleksa, smeštaj za dva deteta GRATIS!

Eftalia Island kompleks, u obliku poluostrva, izgrađen je direktno na plaži u regiji Turkler na 18 km od grada Alanja, 100 km od aerodroma u Antaliji. Hoteli iz lanca Eftalia su direktno-podzemnim prolazima, povezani sa plažom i sadržajima Eftalia Island-a.

Za najmladje KIDs Klub na srpskom jeziku.  Idealna prilika da deca upoznaju nove drugare.

 

Više informacija na sajtu VOS Travel  https://vostravel.rs/letovanje-turska-2019-kompleks-eftalia-island-uz-dvoje-dece-gratis/