Teniski klub Olimp
kontakt informacije
Telefon: 011-241-604-1
Ime: Srecko
Mesto: Beograd
Cena: 0 €
Datum: 08.11.2014. u 16:48
Pregledano: 959
Slika: Teniski klub Olimp

Teniski klub "Olimp" nalazi se u ulici Vjekoslava Kovača broj 11, u Beogradu. Savremeno uređeni teniski tereni kojima raspolažemo, savršeni su za treniranje dece i odraslih, u najboljim uslovima. U našem posedu se nalaze 2 terena sa tvrdom podlogom i 5 zemljanih terena.

Težeći ka tome da što je moguće veći broj dece upoznamo sa prednostima i lepotama sporta, opredelili smo se za program Tenis10, koji je odobrila Svetska teniska federacija i Teniski savez Srbije.

Profesionalni treneri naše škole tenisa, Vuk Tapušković i Marko Đoković, pedagoškim pristupom i veoma stručnim radom posvećuju maksimalnu pažnju svakom našem polazniku, sa ciljem da mu pomognu da pronađe i iskoristi svoj potencijal. Rad sa decom praktikuje se u manjim grupama, kako bi se svakom novom članu pružila šansa da aktivno učestvuje i savlada osnove tenisa.

Naša škola tenisa omogućava deci da razviju veštine i sposobnosti, koje će ih osposobiti i omogućiti im da se takmiče na raznim teniskim događajima. Bilo da se radi o početnicima ili naprednim grupama, naši treneri Vuk Tapušković i Marko Đoković, svoje iskustvo i znanje nastoje da prenesu na svakog od njih i tenis im predstave u najlepšem svetlu.

Kao jedan od vodeći teniskih klubova, kada je u pitanju rekreativni i takmičarski tenis, klub "Olimp" je uvršćen među najbolje organizatore teniskih turnira u našoj zemlji. Prošle godine bili smo domaćini 2 profesionalna turnira i prvog ženskog turnira.

Tokom zimske sezone 2012/13 bili smo organizatori turnira na kojima se vrši bodovanje za rang liste, u konkurenciji za devojčice i dečake od 10 - 16 godina, Teniskog saveza Srbije.

U našoj teniskoj akademiji "Olimp" u toku su rezervacije za predstojeću letnju sezonu 2013. godine. Budući da će tokom leta teniski klub "Olimp" biti organizator 2 međunarodna turnira, termini za korišćenje terena će biti ograničeni zbog potreba organizacije. U dogovoru sa članovima kluba, svi propušteni termini biće nadoknađeni.

Kada je u pitanju rekreativni tenis, u 2013. godini, planiramo pored takmičarskog tenisa da organizujemo i turnire za rekreativce.

Informacije putem broja telefona:
011/ 2416 041
Dostupni smo Vam svakog radnog dana u periodu od 10 do 16h.

Takođe Teniski klub "Olimp" planira organizaciju kampa za sve svoje takmičare u sezoni 2013. godine. Druženje, igra i zabava, su ono šta naše članove očekuje u teniskom kampu.

Takmičarski i rekreativni tenis.
Teniska akademija i teniski klub "Olimp", Beograd.