Teniski klub Alveto
kontakt informacije
Telefon: 011-676-238-5
Ime: Janko
Mesto: Beograd
Cena: 1 €
Datum: 08.11.2014. u 17:00
Pregledano: 721
Slika: Teniski klub Alveto

Teniski klub "Alveto" pronaći ćete u ulici Severni Bulevar broj 6 na terotoriji opštine Zvezdara, u Beogradu. U veoma prijatnom ambijentu našeg teniskog kluba pružamo Vam mogućnost da se upoznate sa lepotama ovog plemenitog sporta i steknete nove veštine i sposobnosti.

Hala za tenis na Zvezdari, je veoma kvalitetno izgrađena, odnosno ne postoji pritisak zbog vlage i prašine u istoj. Činjenica da je u pitanju zidana hala za tenis, a ne balon, podiže kvalitet Vašeg treninga i igre na viši nivo. Obezbedili smo Vam najoptimalnije uslove za sport i rekreaciju, u prostoru koji po svemu odgovara svetskim standardima.

Velika prednost hale za tenis, teniskog kluba "Alveto" je u tome što temperatura u istoj se kreće u intervalu od 15-19 stepeni, što doprinosi prijatnom boravku članova kluba u istoj. Kompletan prostor je klimatizovan, i olakšava znatno treninge tokom vrelih letnjih meseci, a u pitanju su dve prostrane hale u kojima može istovremeno da trenira veći broj tenisera.

Postoji nekoliko vrsta treninga za koje se možete u skladu sa Vašim potrebama opredeliti:

  • - individualni treninzi
  • - grupni treninzi
  • - rekreativni treninzi
  • - takmičarski treninzi


U okviru teniskog kluba "Alveto" postoji škola tenisa za decu, koja mališanima omogućava da savladaju prve teniske korake. Metoda učenja koja se primenjuje u našoj školi tenisa za decu poznata je pod nazivom "korak po korak" što upućuje na temeljan način rada sa svakim novim polaznikom.

Cilj škole tenisa za decu je taj da deca u početnoj fazi treniranja nauče pravila igre, razviju takmičarski duh i osnovne motoričke veštine kao što su koordinacija, spretnost, okretnost i brzina. Prilikom rada sa decom koristimo tehniku osnovnih udaraca i usmeravamo ih ka pravilnom nacčnu izvođenja svakog udarca.

Posedujemo kompletno opremljene svlačionice, sa podnim grejanjem u kojima se nalaze kupatila sa tuš kabinama.

Kontakt telefon:
011/ 676 23 85

Svratite do našeg teniskog kluba i uživajte u sportu i rekreaciji.
Hala za tenis i škola tenisa za decu.
Individualni treninzi i škola tenisa - korak po korak.
Klimatizovana hala za tenis.

Teniski klub "Alveto" Zvezdara, Beograd.