Stonoteniska akademija Kocic
kontakt informacije
Telefon: 011-269-065-8
Ime: Bojan
Mesto: Beograd
Cena: 1 €
Datum: 08.11.2014. u 17:04
Pregledano: 675
Slika: Stonoteniska akademija Kocic

Stonoteniska akademija "Kocić" nalazi se kod SC 11. april na Autoputu broj 2 na Novom Beogradu. Sa svojim radom započeli smo 2000. godine. Do sada smo uspešno obučili veliki broj mladih ljudi koji su se po prvi put susreli sa stonim tenisom, a onim malo iskusnijim pružili mogućnost da treniraju u najidealnijim uslovima.

Stonoteniska akademija "Kocić" nudi Vam:

  • - školu stonog tenisa
  • - rekreativno izdavanje stolova za stoni tenis
  • - individualne treninge

 

Stoni tenis, kao sportska disciplina predstavlja sve rasprostranjeniji vid sporta i zabave za sve generacije. Idealan spoj brzine, snalažljivosti, refleksa i veštine, na jednom mestu, zaintrigirao je pripadnike oba pola, nevezano za fizičku spremnost, godine i iskustvo. Bilo da se stonim tenisom bavite profesionalno ili rekreativno, stonoteniska akademija "Kocić" je tu da Vam ponudi najbolje uslove za treniranje i zabavu. 

Profesionalni treneri koji rade u stonoteniskoj akademiji "Kocić" svojim iskustvom i znanjem pomoći će Vam, ukoliko ste početnik da sa lakoćim savladate prve korake u našoj školi stonog tenisa. Treninzi koje prilagođavamo Vašim sposobnostima i očekivanjima, učiniće da zavolite stoni tenis i za kratko vreme sebe iznenadite veštinama koje ste stekli. Takođe ukoliko se profesionalno bavite stonim tenisom i želite da svoje veštine dovedete do savršenstva, naša akademija Vam je na raspolaganju. Naši treneri rado će Vam izaći u susret bilo da su u pitanju individualni treninzi ili rekreativno bavljenje stonim tenisom.

Škola stonog tenisa koja svojim polaznicima pruža mogućnost upoznavanja zanimljive vrste sporta, razvoja sportskog duha, sticanja fizičke kondicije i spremnosti, kao i druženja u veselom okruženju, postaće Vaše omiljeno mesto u kom želite da provedete slobodno vreme. Svakodnevno beležimo povećan broj zainteresovanih polaznika za našu školu stonog tenisa, što nas motiviše da nastavimo sa svojim predanim radom.

Ponosni smo na činjenicu da smo do sad pomogli mnogim mladim ljudima da osvoje brojne medalje, nagrade i priznanja na takmičenjima širom naše zemlje. Svaka Vaša pobeda je nama dokaz da smo uspeli u svojim namerama.

Radno vreme stonoteniske akademije "Kocić" u SC 11. april je:

- svakog radnog dana od 08-23h

Na raspolaganju Vam je 8 stolova za rekreaciju i treniranje. Dodjite da zajedno treniramo i upoznamo stoni tenis.

Stonoteniska akademija "Kocić" Vas očekuje.