Stiže Lucky Light Ltd...
kontakt informacije
Telefon: 011-303-748-5
Ime: M
Mesto: Beograd
Cena: kontakt
Datum: 05.09.2014. u 19:08
Pregledano: 1009
Slika: Stiže Lucky Light Ltd...

..nova domaća techno izdavačka kuća za koju će objavljivati zvezde kao što su Varela, Clarke, Kowalski i drugi i koja će se predstaviti 19. septembra na velikoj žurci čiji gost je DJ Mark Broom.

Cristian Varela, Dave Clarke i Alexander Kowalski – su techno superstarovi koje bi svaki festival poželeo da ima na svom lineupu-u, a ovaj "trio fantastiko" uskoro će se naći na novom srpskom labelu Lucky Light Ltd, prvom projektu iz naše zemlje koji će okupiti istinske asove svetske techno scene.

Osnivanje izdavačke kuće prati i istoimeni serijal žurki, na kojima će 19. septembra prvi gost biti Mark Broom, jedan od sinonima za britansku elektronsku scenu.

"Trio fantastiko" će na izdanjima Lucky Light Ltd-a društvo praviti zaista opasna techno ekipa koju čine još Mark Broom, Gary Beck, Marko Baily, Joel Mull, ali i domaći producentPetar Dundov. LLL će sa ovim lineup-om biti jedinstven projekat u regionu i šire, ali što je još važnije moći će da stane u red i sa prestižnim svetskim izdavačkim kućama i približiće istinske techno zvezde Srbiji. Iza ovog ambicioznog projekta, jedinstvenog u celom regionu, stoji mladi domaći producent i DJ Speedy.

"Velika mi je čast što ćemo uspeti da okupimo umetnike koji spadaju u sam krem svetske techno scene, a prvo izdanje pod nazivom "False Theory" EP je planirano je kraj novembra i na njemu ću raditi zajedno sa Alexanderom Kowalskim. Kako i priliči ovim velikanima, izdanja će biti predstavljena na vinilima, a pravićemo pravi underground zvuk koji će predstavljati fuziju nemačkog i švedskog techna", otkriva ovaj mladi DJ.

Osnivanje izdavačke kuće prati i istoimeni serijal žurki, koje će premijeru imati 19. septembra na splavu Svemirska kafana, kada gostuje Mark Broom, jedna od najvažnijih karika britanske DJ scene. Broom je jedan od članova čuvene ostvrske techno ekipe, koju čine jošBen SimsMark Williams i Paul Mac, i koji se smatraju za britanske pionire hard techno zvuka.

O njemu dovoljno govori što, osim na svojoj etiketi Beard man, ima izdanja i na etiketama legendarnih Adama Beyera i Svena VathaDrumcode i Cocoon, i što je redovan gost festivala Awekenings, zatim klubova na Ibici, kao i čuvene Fabrike u Londonu i Madridu. Isto veće će nastupiti i Kobaya i Speedy, a zvezda večeri će biti za pultom od 01:00 do 03:00, dok će ulaznice koštati 500 RSD.