Sportska hala PRO SPORT
kontakt informacije
Telefon: 063-394-250
Ime: Petar
Mesto: Beograd
Cena: 1 €
Datum: 08.11.2014. u 17:21
Pregledano: 1010
Slika: Sportska hala PRO SPORT

Sportska hala "Pro Sport" nalazi se na Novom Beogradu u ulici Surčinski put broj 16b. Prilikom izgradnje i opremanja naše sportske hale, težili smo ka tome da stvorimo savršene uslove za sport i rekreaciju, pojedinaca i timova.

Smatramo da je bavljenje sportom od ključne važnosti za zdravlje dece, mladih i odraslih osoba. Aktivan život koji uključuje neki vid sportske aktivnosti, bilo da se radi o košarci, odbojci, fudbalu ili nekom drugom sportu, čini pojedinca sposobnijim za suočavanje sa svakodnevnim izazovima.

Moderno opremljena u skladu sa najvišim svetskim standardima, parket hala "Pro Sport" nudi Vam mogućnost da pozitivno usmerite i potrošite višak energije, baveći se sportom. Stres, napetost i nesanica, koji su sve češće simptomi sa kojima se susreću mladi ljudi zaokupljeni poslom i problemina, mogu veoma lako da postanu njihova davna prošlost, ukoliko u svoj život uključe neki vid sporta.

Vlasnicima firmi preporučujemo aktivnosti koje će uticati na poboljšanje produktivnosti i efikasan timski rad zaposlenih. Rekreacija zaposlenih u sportskog hali "Pro Sport" oslobodiće Vaš kolektiv zamora koji prouzrokuje računar ili rad na teškim mašina, kao i nepogodnosti izazvane dužim sedenjem ili stajanjem. Rekreacija zaposlenih u vidu košarke, odbojke ili malog fudbala, dobar je način da povežete Vaš kolektiv.

Individualni treninzi košarke u našoj parket hali, uticaće na poboljšanje Vaše kondicije, pokretljivosti, koordinacije tela i košarkaški veština. Pod stručnim nadozom naši individualni treninzi košarke omogućavaju Vam da pronađete i istaknete svoj potencijal, u cilju ostvarenja što boljih rezultata.

Naša škola košarke u sportskog hali "Pro Sport" namenjena je zaljubljenicima u ovaj plemeniti sport. Škola košarke na Novom Beogradu, pomoći će deci i mladima da steknu veštine i savladaju prve korake košarke u prijatnom ambijentu uz uvek dobro raspoloženje svih prisutnih članova.

Bavimo se između ostalog izdavanjem sale za košarku i odbojku. Najpovoljnije cene iznajmljivanja sportske parket hale, omogućiće Vam da trenirate u vrhunskim uslovima. Izadavanje sale za košarku i odbojku, je naš način da Vam izađemo u susret i apelujemo na očuvanje Vašeg zdavlja.

Možete se opredeliti za pojedinačnu ili kolektivnu mesečnu članarinu.

Individualni treninzi košarke, rekreacija zaposlenih, škola košarke kao i izdavanje sale za odbojku i košarku.

Sportska hala "Pro Sport", Novi Beograd.