Skola fudbala Zarkovo
kontakt informacije
Telefon: 065-201-100-0
Ime: Branislav
Mesto: Beograd
Cena: 1 €
Datum: 08.11.2014. u 16:31
Pregledano: 969
Slika: Skola fudbala Zarkovo

Škola fudbala, F.K.Žarkovo, osnovana je u Novembru 2001. godine, sa idejom i željom, da se dugoročnim stručno-pedagoškim radom nametne i izgradi, uspešan model edukacije mladih fudbalera. Škola fudbala, imala je za cilj, da jedan od najstarijih fudbalskih klubova u zemlji konačno dobije i adekvatnu fudbalsku Školu, u kojoj će najmlađi polaznici kroz druženje i igru, učiti svoje prve fudbalske korake i otkrivati tajne fudbalske veštine..

Godina, u kojoj  Škola fudbala slavi 9 rođendan, čini nas ponosnima na sve što smo postigli i istovremeno obavezuje, da budemo još bolji, i da samo nominalno pripadamo početnicima, a da znanjem, vaspitanjem i nama značajnim rezultatima, nastavimo da uspostavljamo kriterijume. Škola fudbala, F.K.Žarkovo, promovisala je i uticala, na stvaranje novog pristupa u radu sa najmlađima, zahvaljujući tome, danas zauzimamo značajno mesto na fudbalskom nebu. Znanjem i radom, spremni smo da u kontinuitetu preuzmemo odgovornost i vodeću ulogu, u svim stručnim i pedagoškim segmentima rada, kada su Škole fudbala u pitanju.

Veliki napredak u organizaciji i funkcionisanju Škole fudbala, omogućio nam je da i na takmičarskom polju, na najlepši mogući način potvrdimo devet godina predanog rada. Višestruki smo osvajači Mini -Maxi lige, osvajači kupa Beograda, Fer - Play lige, i raznih domaćih i međunarodnih turnira.

Škola fudbala, F.K. Žarkovo, trenutno ima oko 250 igrača, dečaka i devojčica, uzrasta od 4 do 11 godina. Svi naši članovi sa trenerima i rukovodstvom Škole fudbala, čine jednu veliku sportsku porodicu, otvorenu za sve, kojima su fudbalska igra i drugarstvo, na prvom mestu.

Naglašavamo, da u našoj Školi fudbala, rezultati nikada nisu bili primarni, već isključivo dolaze kao produkt jedne zdrave sportske sredine. Očekujemo, da ćemo sve one koji žele, a još uvek nam se nisu priključili, videti, već na sledećem treningu..