Skola fudbala FK Mondial
kontakt informacije
Telefon: 063-107-447-9
Ime: Stefan
Mesto: Beograd
Cena: 1 €
Datum: 08.11.2014. u 16:24
Pregledano: 1236
Slika: Skola fudbala FK Mondial

Škola fudbala FK Mondial namenjena je deci, sa namerom da kroz igru, zabavu i druženje, savladaju osnove fudbalske igre. FK Mondial je počeo sa radom kao klub malog fudbala 2000. godine. Počeli smo kao jedna od prvih škola fudbala za decu od 5-12 godina.

Treniranje fudbala na pozitivan način razvija kod dece psiho-socijalne i motoričke sposobnosti. Sva deca su pod konstantnim nadzorom iskusnih trenera i profesora fizičke kulture koji poseduju UEFA trenerske licence.

Mnoge škole fudbala odvajaju decu na talentovane i netalentovane što kod nas nije običaj. Kod nas sva deca mogu podjednako da treniraju uz svu pažnju trenera bez obzira na talenat i predispozicije, jer je druženje kroz igru sa vršnjacima iz zemlje i inostranstva, najbolji način da deca nauče da funkcionišu timski.

FK Mondial učestvuje u dečijim fudbalskim ligama, domaćim i stranim fudbalskim turnirima i organizuje letnje i zimske kampove. Kod nas treniraju i dečaci i devojčice.

Škola fudbala za decu FK Mondial svoje treninge održava na četiri lokacije:

1. Hala “Vožd”, Sinjska 38, Medaković III
2. Balon za mali fudbal “Imperija sport”, Vukasovićeva 21a (dvorište srednje mašinske škole “Petar Leković”), opština Rakovica
3. Osnovna škola Vladislav Petković Dis, Radoslava Ljumovića 20, Veliki Mokri Lug, opština Zvezdara
4. Balon Arena Pilares, Pavla Labata 1, Jajinci, opština Voždovac

Treninzi se odvijaju na terenima sa parketom i veštačkom travom. Hala i balon se tokom leta provetravaju, dok se zimi greju. I hala i balon poseduju svlačionice sa tuševima, kao  i kafiće u kojima svaki roditelj može da sačeka da dete završi sa treningom.

Dobrodošli u FK Mondial