Restoran Grb
kontakt informacije
Telefon: 011-239-122-6
Ime: Pedja
Mesto: Beograd
Cena: -
Datum: 05.09.2014. u 15:07
Pregledano: 866
Slika: Restoran Grb
Restoran "Grb" pronaći ćete u Trgovačkoj ulici broj 72, na Čukarici, u Beogradu. Iako smo relativno skoro započeli sa svojim radom, stekli smo poverenje svojih gostiju po pitanju izvrsnog izbora hrane na meniju, ljubazne usluge i povoljnih cena.
 
Restoran nacionalne kuhinje "Grb" svojim modernim eneterijerom, savršen je izbor za Vaš ručak sa poslovnim partnerima, porodicom i prijateljima. Kapacitet restorana iznosi oko 200 mesta za sedenje, što ga čini idealnim i za veće svečanosti poput svadbi, venčanja, krštenja, konferencija i seminara.
 
Po tradicionalnim receptima, majstori naše kuhinje, spremaju za naše goste ukusna i mirisna jela, savršeno aranžirana i servirana. Jela domaće kuhinje, koja će zagolicati Vašu maštu i podariti Vam trenutke za pamćenje.
 
Tokom letnjih meseci, u našoj prelepoj prostranoj bašti restorana "Grb" možete da uživate u specijalitetima naše nacionalne kuhinje. Činjenica da smo i najveće gurmane oduševili našom ponudom na meniju, je motivacija da nastavimo u istom smeru. Naša najbolja preporuka su naši zadovoljni gosti.
 
Dok uživate u odabranom jelu, preporučićemo Vam izvrsna vina iz naše ponude. Kvalitet naših belih, crnih i roze vina, sa naših prostora i iz inostranstva, učiniće Vaš obrok još ukusnijim. Takođe možete odabrati i brojna druga alkoholna pića i osvežavajuće sokove, po Vašem ukusu.
 
Ukoliko se odlučite za proslavu Vašeg rođendana, krštenja, svadbe ili venčanja u restoranu "Grb" naše ljubazno osoblje će Vam veoma rado izaći u susret i sve Vaše želje pretvoriti u stvarnost. U elegantnom okruženju, uređenom po Vašem ukusu, Vama i Vašim gostima omogućićemo da zaista uživate.
 
Restoran za Vaš svakodnevni ručak i večeru sa prijateljima i porodicom, kao i prostor za seminare, konferencije, svedbe, venčanja i mature.
Biće nam zadovoljstvo da budemo Vaši domaćini. Kod nas ste uvek dobrodošli.
 
Restoran "Grb" Čukarica, Beograd