Pedijatar Vracar
kontakt informacije
Telefon: 011-308-938-3
Ime: Pedijatar Vracar
Mesto: Beograd
Cena: pozvati
Datum: 23.08.2019. u 15:05
Pregledano: 115
Slika: Pedijatar Vracar

Pedijatar Vracar

Pedijatrijska ordinacija Zdravlje nalazi se na adresi Patrijarha Varnave broj 41, na opstini Vracar u Beogradu. Postojimo i radimo već više od jedne decenije baveći se zdravljem dece.

Prim. dr med. Biljana Kovačević je osnivač i vlasnik ordinacije. Kao savestan, stručan, poznat i priznat lekar sa dugogodišnjim iskustvom, obavljajući svoju profesionalnu delatnost prema savremenim principima medicinske struke i nauke okružena je stručnim timom u oblasti sledećeih specijalističkih i subspecijalističkih disciplina kao što su:

·         - dečiji specijalista za uho, grlo, nos

·         - neurologija

·         - plućne bolesti

·         - kardiologija

·         - gastroenterologija

·         - hirurgija

·         - fizijatrija

·         - ortopedija

·         - dečija ginekologija

·         - kožne bolesti

·         - ultrazvučna dijagostika

·         - tretmani psihologa i logopeda

U ambijentu posebno kreiranom da se vi i vaše dete osećate ugodno, želimo da postignemo bliskost i saradnju koja stavlja porodicu u fokus, a pedijatra kao vašeg prodičnog lekara i prijatelja. 
U našoj ordinaciji moći ćete u kratkom vremenskom roku da zakažate posete i uz pristupačne cene da dobijete usluge vrhunskih stručnjaka za odojočad, decu, i omladinu,  uzrasta od 0-18 godina. 

Prim. dr med. Biljana Kovačević pedijatar želi da u dobroj saradnji sa Vama roditeljima kontroliše zdravlje Vaše dece od rođenja prateći dalji rast i razvoj.


Tel: 011/ 308 93 83
011/ 308 94 63
Mob: 063/ 227 166