PLAC ZA GRADNJU ZGRADE U SURČINU
kontakt informacije
Telefon: 062-270-870
Ime: Vladimir
Mesto: Beograd
Cena: 160000 €
Datum: 19.06.2019. u 13:04
Pregledano: 32
Slika: PLAC ZA GRADNJU ZGRADE U SURČINU

Plac za gradnju stambene zgrade u samom centru Surčina (menjam parcelu za 22% izgrađenih kvadrata)

Tražim ozbiljnog i pouzdanog investitora za izgradnju stambene zgrade u samom centru naselja i opštine Surčin. Površina parcele je 988 m2, parcela je privatno vlasništvo 1/1. Parcela se nalazi na idealnoj poziciji za izgradnju stambene zgrade.

Nalazi se na 100 m od centralnog parka i centralne raskrsnice u opštini Surčin, na 100 m od osnovne škole i pijace, na 150 m od zgrade opštine Surčin, crkve, pošte, i sedišta OUP-a. Dom zdravlja se nalazi na oko 200 m od parcele. U krugu od 200 m nalaze se 2 „MAXI“ marketa, „AMAN“, desetak trafika, 3 apoteke, 3 fast food-a i svi ostali sadržaji... Izgradnja budućeg „LIDL“ marketa i velikog tržnog centra predviženog uz lidlov market predviđena je u toku ove godine na 200 m od lokacije. Nedaleko od parcele predviđena je i izgradnja budućeg Nacionalnog stadiona. UPRKOS CENTRALNOJ LOKACIJI I BLIZINI SVIH SADRŽAJA – SAMA ULICA U KOJOJ SE NALAZI PARCELA JE MIRNA I POGODNA ZA STANOVANJE, BEZ MNOGO SAOBRAĆAJA I GRADSKOG PREVOZA (sve autobuske linije su na 100 m).

Posedujem zvaničnu informaciju o lokaciji. Parcela je obuhvaćena Planom detaljne regulacije centra Surčina, nalazi se u zoni –„TC2 – mešoviti gradski centri“. Maksimalni indeks zauzetosti prizemlja građevinske parcele je 60%, maksimalni indeks zauzetosti ostalih etaža je 40%. Maksimalna spratnost objekta je P+2+Pk/Ps. Parkiranje se rešava na parceli izgradnjom otvorenih parking mesta (1,1 parking mesto po stambenoj jedinici).