Mač istine 1: Prvi zakon magije 2 -
kontakt informacije
Telefon: 064-129-262-1
Ime: Ana
Mesto: Beograd
Cena: 880 din.
Datum: 09.09.2014. u 13:49
Pregledano: 926
Slika: Mač istine 1: Prvi zakon magije 2 -

Ričard Sajfer, šumar i ratnik, odabran da ponese teško breme Tragača za istinom, nastavlja da se bori protiv velikog zla koje je zadesilo svet. Njegov neprijatelj je opaki i moćni kralj Darken Ral, koji poseduje mračnu magiju. Ali da bi mogao konačno da zagospodari univerzumom, neophodne su mu moći sve tri kutije Ordana. Zajedno sa zagonetnom, lepom, hirovitom, ali i opasnom Kalan Amnel, Ričard kreće u pohod pronalaženja treće magične kutije, koja se nalazi u rukama ozloglašene veštice Šote. Pipci smrti prete im sa svih strana, a milost moćne i zle veštice jedini je spas za čovečanstvo. 

Legenda je rođena. Prvi zakon. Druga knjiga. 

„Epska fantazija koja nesumnjivo zadivljuje čitaoce.“
Library Journal
  
„Iznenađujuće zanimljiva saga epske fantastike, ne samo za omladinu već i za poklonike žanra svih uzrasta.“
SF Reviews. net

U serijalu Mač istine, Teri Gudkajnd plete očaravajuću priču o svetu sličnom našem – svetu u kojem su dobrota i poštenje opkoljeni silama mraka i obmana. Odiseja Ričarda Sajfera je putovanje puno najvećih opasnosti, a nagrada je neizvesna. To je put u mračne dubine ljudske duše. 

Serijal Mač istine prodat je u više od 25 miliona primeraka i preveden na preko 20 jezika. Po ovom serijalu je od 2008. do 2010. snimana i popularna televizijska serija Legenda o tragaču

 

Povez knjige : broširani

Strana : 416

Format : 14,5 x 20,5 cm

Pismo  : latinica