Komtek informaticki inzenjering
kontakt informacije
Telefon: 011-275-341-4
Ime: Goran
Mesto: Beograd
Cena: kontakt
Datum: 18.09.2014. u 18:58
Pregledano: 690
Slika: Komtek informaticki inzenjering

"Komtek" informatički inženjering nalazi se u ulici Draže Pavlovića broj 26 na Tašmajdanu, u Beogradu. Postojimo i radimo do 1996. godine. Znanje i iskustvo koje smo stekli u svom poslu, tokom proteklih godina, omogućavaju nam da Vam izađemo u susret i ponudimo efikasna rešenja.

Osnovan od strane dugogodišnjeg IBM sistem inženjera, naša firma zadobila je poverenje naših brojnih sugrađana po pitanju odgovornog i preciznog pristupa svom poslu. Projektovanje i uvođenje IT rešenja i računarskih mreža, izdiglo nas je u poslu kojim se bavimo.

Domen naših usluga obuhvata poslove informatičkog inženjeringa. Naša misija je da budemo najbolji i najekonomičniji vid pomoći našim korisnicima, kada je u pitanju savremena informatička tehnologija. Pronaći najefektiniji način da rešimo izazove koje pred nas postavite, ono je što svojim radom pretendujemo da postignemo.

Odabirom ispravnog pristupa, modernom hardverskom i softverskom opremom najpoznatijih svetskih proizvođača, umrežavanjem, instalacijom i podrškom prilikom korišćenja informatičkih sistema, u mogućnosti smo da svojim klijentima pružimo način da iskoriste informatičku tehnologiju.

Informatički inženjering "Komtek" bavi se između ostalog i projektovanjem i kabliranjem računarskih mreža. Naš cilj je da ostvarimo uspešnu saradnju sa Vama, po principu "ključ u ruke". Najbolja preporuka za našu firmu je veliki broj naših zadovoljnih klijenata.

Glavne oblasti našeg rada odnose se na:

 • - instalaciju i podršku Windows i Office tehnologije, kao i Office 365 Cloud tehnologije
 • - povezivanje računara
 • - prodaju hardvera
 • - prodaju osnovnog (middleware) Microsoft i IBM softvera
 • - antivirusa
 • - fax server rešenja


Po najboljim uslovima u Srbiji, u saradnji sa našom firmom isporučićemo Vam IBM opremu, kao i opremu ostalih svetskih proizvođača. Budući da je uža specijalnost naše firme povezivanje računara za IBM Lotus Notes program i računarsku mrežu, omogućićemo Vam savršen rad kompletne opreme.

Među uslugama naše firme nalazi se i održavanje računarskih mreža.
Kao ovlašćeni IBM Bussiness Partner i Microsoft Registred reseler, informatički inženjering "Komtek" predstavlja najbolje rešenje za kupovinu IBM Softvera za radne stanica i AVG, NOD32, Ternd Micro i Bit Defender antivirus sisteme.

Svojim uslugama želimo da omogućimo našim korisnicima da odaberu najekonomičnije rešenje i veoma povoljan način za legalizaciju odnosno licenciranje softvera koji koriste.

Kako bi stekli uvid u kvalitet naših usluga, u svrhe promocije možemo da instaliramo demo verziju najsavremeniji rešenja.

"Komtek" doo podigao je svojim radom informatički inženjering u Srbiji na zavidan nivo. Projektovanje i kabliranje računarskih mreža, licenciranje softvera i instalacija Office 365, za Vaše uspešno poslovanje.

Reference:

 • - Privredna Banka Beograd
 • - Banka Poštanska štedionica Beograd
 • - Erma” Beograd
 • - RaiffeisenInvestment Beograd SBB, Beograd
 • - Fig” Beograd


"Komtek" informatički inženjering Beograd, Srbija.