Kafe bar Gnezdo
kontakt informacije
Telefon: 069-145-532-4
Ime: Janko
Mesto: Beograd
Cena: -
Datum: 05.09.2014. u 13:13
Pregledano: 740
Slika: Kafe bar Gnezdo
Kafe bar "Gnezdo" nalazi se na terotoriji opštine Palilula, u ulici Vojvode Dobrnjca 48. Smešten na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru Beograda naš kafe bar je savršeno mesto za sve Vas koji na trenutak želite da zastanete i uživate u šoljici Vaše omiljene kafe, bilo da se vraćate sa posla, iz kupovine ili šetnje gradom. 
 
Sa svojim radom kafe bar "Gnezdo" započeo je 2010. godine, težeći ka tome da stvori ambijent dopadljiv svim generacijama, u kom će Vam biti prijatno da boravite u društvu Vama dragih osoba. Zadovoljstvo nam je da istaknemo da smo u tome uspeli i da danas predstavljamo idealno mesto za okupljanje mladih i svih onih koji se tako osećaju.
 
Kafe bar "Gnezdo" poznat je po prelepoj bašti sa fontanom, u čijem žuborenju ćete moći da uživate, izolovani od gradske gužve i vreve. Kapacitet naše bašte iznosi 30 mesta za sedenje što je i više nego dovoljno da sa Vama najbližim prijateljima ili voljnom osobom provedete prijatno popodne ili veče u intimnoj atmosferi.
 
Po Vašoj želji možete poručiti:
- razne vrste kafa:
* moka
* irska
- izvrsnu toplu čokoladu
- točeno pivo
- raznovrsna alkoholna pića
 
Vrhunska usluga, ljubazno osoblje, pristupačne cene i uvek fenomenalna pozitivna atmosfera, očekuju Vas u jedinstvenom u gradu, kafe baru "Gnezdo". Vaš savršen izbor za opuštanje i razgovor sa prijateljima uz kafu i piće, izlazak i nezaboravan provod u večernjim satima. 
 
Ne proprustite priliku da svratite do nas i uverite se zašto se mnogi odlučuju upravo za naš kafe bar.
Kada tražite kafić u centru grada, nećete pogrešiti ako se odlučite za kafe bar "Gnezdo".
Mesto koje će Vas osvojiti već pri prvom dolasku.
Kafe bar u centru Beograda.
Očekujemo Vas, dobro nam došli!
 
Kafe bar "Gnezdo" Palilula, Beograd.