KALIFORNIJSKE GLISTE-mini legla!
kontakt informacije
Telefon: 061-601-469-0
Ime: Veljo
Mesto: Apatin
Cena: 2499 din.
Datum: 18.09.2018. u 12:20
Pregledano: 247
Slika: KALIFORNIJSKE GLISTE-mini legla!

Na prodaju mini legla kalifornijskih glista za samo 2499 dinara! ! ! Mini leglo staje u 1 džak/kantu i od njega za 4 meseca dobijete celo leglo glista koje dalje poduplavate svaka 3 meseca. Uzgajajte sami gliste za ribolov ili za proizvodnju glistenjaka. Ove gliste su zbog svoje živahnosti neprevaziđen mamac za pecanje bele ribe! Idealne su za sve popularniji feeder ribolov. Dovoljno su tanke da ih mozete kaciti i na udicu broj 16, a dovoljno dugacke da ih 3 puta mozete probosti većom udicom. Sa mini leglom zadovoljićete vaše potrebe za mamcima praktično zauvek jer se one razmnožavaju mnogo brže nego što ih možete potrošiti. Možete ih koristiti i sitno seckane u primami radi bolje efekta.

Kalifornijske gliste proizvode i najkvalitetnije organsko đubrivo - glistenjak. On ne može da spali koren biljke i svaka presađena biljka koja se stavi u glistenjak prima se 100%. Izuzetno isplativo ulaganje u sopstvenu organsku proizvodnju. Zasto bi kupovali glistenjak po ceni od 10-20 dinara za litar kad možete sami da ga proizvodite? Jedno leglo kalifornijskih glista svaka 3 meseca proizvede 300 litara glistenjaka. Glista u svom probavnom traktu uz pomoć različitih enzima i mikroorganizama neutrališe toksične materije iz materijala kojim se hrani. Ako se uzme u obzir da pri sadnji paradajza ili krompira treba pola litra glistenja za jednu biljku jasno je kolika je to količina najkvalitetnijeg organskog đubriva. Uzgajajte sami organsku hranu i zatvorite prirodni ciklus proizvodnje u svojoj bašti.

Prihranu biljaka glistenjakom mozete raditi na 3 načina: ukopavanje oko korena biljke, folijarnim prskanjem i zalivanjem (ručno ili kroz sistem kap po kap). Davanje glistenjaka biljci je kao davanje steroida bodi bilderima uz jedan bitan detalj - glistenjak je višestruko koristan za biljku za razliku od steroida koji je višestruko štetan za onog koji uzima. Biljka mnogo brže raste kad je đubrena glistenjakom, plodovi su kvalitetniji i ukusniji. Materijal koji gliste koriste za preradu u glistanjak-humus vam je dostupan praktično besplatno (organski otpaci povrća i voća, karton, trava, lišće, stajski đubar od krava, ovaca, konja, zečeva). Trebaju vam samo gliste koje će taj materijal preraditi u glistenjak-.

Napomena: U jednom kompletnom leglu po zvaničnim podacima ima oko 1 do 1,5 kg mase glista svih uzrasta. 1 odrasla glista duzine 2-8 cm ima od 0,1 do 1,3 grama tezine. Glista reproduktivnu moc stice posle 90 dana, tada dostize duzinu od oko 3 cm, a zivotni vek joj je preko 20 godina.

Šaljem kurirskim službama. Šaljem i detaljnu literaturu uz koju će uzgoj glista biti lak i zanimljiv i sprečiti greške koje početnici najčešće prave. Literaturu sam godinama skupljao i često je dopunjavam kad god nađem nove i korisne informacije.

INFO: 061/601-46-90 Veljo

KUCAJTE NA FEJSBUKU "KALIFORNIJSKE GLISTE PRODAJA" I POGLEDAJTE SLIKE I OBJAŠNJENJA!