KALIFORNIJSKE GLISTE-mini legla!
kontakt informacije
Telefon: 061-601-469-0
Ime: Veljo
Mesto: Apatin
Cena: 2499 din.
Datum: 18.09.2018. u 12:10
Pregledano: 308
Slika: KALIFORNIJSKE GLISTE-mini legla!
Iskoristite priliku i poručite startno mini leglo kalifornijskih glista i počnite da se bavite organskom prozivodnjom u svojoj bašti! Mini leglo staje u 1 džak/kantu i od njega se za 4 meseca gliste razmnože da zauzmu površinu jednog celog legla. Svaka naredna 3 meseca broj glista se poduplava tako da možete da pravite nova legla. Uzgajajte sami gliste za ribolov ili za proizvodnju glistenjaka za đubrenje povrća i voća. Karakteristika ovih glista je da se izuzetno brzo razmnožavaju. Jedna odrasla glista svakih mesec dana izbaci 60-80 mladih glista.

Kalifornijske gliste proizvode i najkvalitetnije organsko đubrivo - glistenjak. On ne može da spali koren biljke i svaka presađena biljka koja se stavi u glistenjak prima se 100%. Izuzetno isplativo ulaganje u sopstvenu organsku proizvodnju. Zasto bi kupovali glistenjak po ceni od 20 dinara i više za litar kad možete sami da ga proizvodite? Jedno leglo kalifornijskih glista svaka 3 meseca proizvede 300 litara glistenjaka (150 kg). Ako se uzme u obzir da pri sadnji paradajza ili krompira treba pola litra glistenja za jednu biljku jasno je kolika je to količina najkvalitetnijeg organskog đubriva. Uzgajajte sami organsku hranu i zatvorite prirodni ciklus proizvodnje u svojoj bašti.

Prihranu biljaka glistenjakom mozete raditi na 3 načina: ukopavanjem oko korena biljke, folijarnim prskanjem i zalivanjem (ručno ili kroz sistem kap po kap). Davanje glistenjaka biljci je kao davanje steroida bodi bilderima uz jedan bitan detalj - glistenjak je višestruko koristan za biljku za razliku od steroida koji je višestruko štetan za onog koji uzima. Biljka mnogo brže raste kad je đubrena glistenjakom, plodovi su kvalitetniji i ukusniji i imaju više vitamina i minerala koje biljka vuče iz prirodnog izvora (glistenjaka), a ne iz veštačkih đubriva. Materijal koji gliste koriste za preradu u glistanjak vam je dostupan praktično besplatno (organski otpaci povrća i voća, karton, trava, lišće, stajnjak). Trebaju vam samo gliste koje će taj materijal preraditi u glistenjak-.

Napomena: U jednom kompletnom leglu po zvaničnim podacima ima oko 1 do 1,5 kg mase glista svih uzrasta. 1 odrasla glista duzine 2-8 cm ima od 0,1 do 1,3 grama tezine. Glista reproduktivnu moc stice posle 90 dana, tada dostize duzinu od oko 3 cm, a zivotni vek joj je preko 20 godina.

Cena mini legla je 2499 dinara.

Šaljem kurirskim službama. Šaljem i literaturu uz koju će uzgoj glista biti lak i zanimljiv i sprečiti greške koje početnici najčešće prave.

Potražite me na fejsbuku i naći ćete gomilu slika i objašnjenja. U pretragu kucajte kalifornijske gliste - prodaja mini legla.

INFO: 064-185-77-28 Veljko