Joga za lice Beograd
kontakt informacije
Telefon: 060-535-469-8
Ime: Joga lica Beograd
Mesto: Beograd
Cena: po dogovoru
Datum: 13.07.2021. u 11:24
Pregledano: 140
Slika: Joga za lice Beograd

Joga za lice Beograd

Mnogi danas traže načine i metode koje će im pomoći da izgledaju mlađe i lepše. U našem centru prirodna lepota je na prvom mestu. U pitanju je inovativan holistički pristup podmlađivanju. Biće nam drago da vas upoznamo i preporučimo naše sadržaje i usluge koje pružamo.

Masaža lica kod kuće je odličan način za dobijanje mladolikog i svežeg izgleda vaše kože. Dobra masaža može ukloniti sumoran izgled, loše stanje kože lica, a zauzvrat dati svež i vedar izgled. Svakom masažom lica pomažete koži da apsorbuje kvalitetne sastojke iz kreme, istovremeno pojačavajući njen prirodni odbrambeni štit.

Pored toga što ima efekat podmlađivanja, ona ima antistres dejstvo za naše telo. Prema verovanju u istočnjačkoj medicini, preko naše glave prolaze vrlo važni energetski meridijani, povezani sa glavnim organima, od kojih svako nosi određenu emociju. Masažom lica opuštamo mišiće, pospešujemo rad organa i stimulišemo otpuštanje emocija, čime direktno doprinosimo relaksaciji.
Osnovna namena masaže lica, vrata i dekoltea jeste čišćenje kože od epidermalnih ljuspica tj. sloja izumrlih ćelija, što pomaže čišćenju pora i, samim tim, doprinosi da koža bolje diše i vrši pravilno svoje funkcije.
Stimulacijom krvotoka pojačava se dotok kiseonika u svaku ćeliju. Dobra masaža utiče na stimulaciju kolagena i elastina u ćelijama kože. Blago rumenilo nakon tretmana je pokazatelj prokrvljenosti, tzv. Hiperemije.

Glavne i dokazane koristi masaže lica, vrata i dekoltea:
1. Vidno smanjivanje bora
2. Daje prokrvljenost
3. Eliminiše nadutost
4. Smanjuje podočnjake
5. Podstiče ćelijsko disanje
6. Poboljšava protok limfe
7. Otpušta stres
8. Otpušta nagomilane emocije

Vise o nama : https://jogalica.rs/

Za sve informacije : 060/5354698