Izrada, podešavanje i reklama FB str
kontakt informacije
Telefon: 061-615-992-2
Ime: Boško
Mesto: Kragujevac
Cena: po dogovoru
Datum: 06.02.2017. u 23:25
Pregledano: 1035
Slika: Izrada, podešavanje i reklama FB str
Korisnici više ne pitaju: jeste li na Fejsu? , niti posećuju vaš sajt u potrazi za dugmetom koje vodi na tu stranicu, nego se prosto uloguju (najčešće preko mobilnog telefona), ukucaju naziv firme u pretragu i neretko razočaraju kada shvate da vaše firme tamo nema.           

Zbog čega?           

Zato što očekuju da ste tamo. Očekuju to da mogu da vam se obrate na zidu ili vam pošalju privatnu poruku.           

Ovaj ležerni stav nije se tek tako desio, nego se dotična društvena mreža toliko uvukla u poslovanje da je teško zamisliti bilo kakvu marketinšku kampanju bez nje kao jednog od glavnih prenosnika informacija. Čak je i sama kompanija objavila da se 91% njihovih korisnika dnevno prijavljuje preko mobilnih uređaja. Štaviše, prihod koji su ostvarili do kraja drugog tromesečja 2016. godine premašio je sva očekivanja.           

Ovi i još mnogobrojni razlozi, poput podizanja svesti, sveprisutnosti, poslovnog identiteta, brendiranja i sl, dovoljni su da napravite poslovnu stranicu na društvenoj mreži FB.           

Šta vam je sve potrebno:           

privatni profil (morate biti registrovani korisnih ove društvene mreže s najmanje 30 prijatelja)        grafike (logo i naslovna fotografija)          
administrator društvenih mreža          

FB   može biti korišćen kao vrlo efikasan poslovni alat.   Prednost u odnosu na druge nacine oglasavanja je u odredjivanju kome ce se prokazivati oglasi(ciljne grupe) i pracenje analize za svaki oglas. 
    
Ukoliko vec imate poslovnu FB stranicu, radim nove tabove, povezivanje sa web stranicom,   prodaja proizvoda(povezana sa Paypal placanjem), ili usluga, promotivni video, lokacija, odredjivanje ciljne grupe, pracenje statistike.   Obrada slika pre postavljanja, promo video.   
    
      Svakodnevno   ažuriranje Vaših FB fan stranica sa jedinstvenim dizajniranim postovima i predstavljanje Vašeg brenda na društvenoj mreži tako da cilj bude sticanje novih klijenata, potrošača i povećanje interesovanja o poslu kojim se bavite.     
Mnoštvo reklama, sa različitim slikama, tekstovima, ciljnim grupama… 

1. slika, postavljanje linka za delenje sadrzaja vase web stranice na drustvene mreze. 2. analiza koliko je ljudi videlo, lajkovalo stranicu, video, post zadnjih 7 dana. 
3. placeno oglasavanje promocije
4. publika po godinama i polu
5. drzave iz kojih dolaze posete i jezici
6. pregled poseta po danima i satima
7. reklamiranje stranice po grupama

Dogovor, plaćanje nedeljno na tekući, za inostranstvo Paypal.