Izrada namestaja po meri Vozdovac
kontakt informacije
Telefon: 063-381-405
Ime: Izrada namestaja po meri Vozdovac
Mesto: Beograd
Cena: pozvati
Datum: 19.08.2019. u 13:39
Pregledano: 113
Slika: Izrada namestaja po meri Vozdovac

Izrada namestaja po meri Vozdovac

 Isola di Bali je salon nameštaja koji se, inspirisan egzotikom ostrva Balija, trudi da predstavi drugačiji način opremanja enterijera. Pokretanje poslovne aktivnosti na srpskom tržištu 2009. godine rezultat je traganja za raznovrsnošću u oblasti opemanja i dekorisanja životnog prostora.

Svaki komad Isola di Bali nameštaja odražava kulturu jednog naroda, njenu egzotičnost, prirodnost i, pre svega, udobnost.

AUTENTIČNOST

Naša ponuda obuhvata komade nameštaja i dekoracije koji svojim oblicima predstavljaju jednostavnost i asimetričnost u prirodnom sjaju i lepoti. Svi predmeti su ručno izrađeni od prirodnih materijala tropskog drveta, sedef skoljki, bambusa, lista kokosa i banane, vulkanskog kamena i dr. Proizvodi zaokružuju celinu opremljenog enterijera i svojim dizajnom unose drugačiju, nesvakidašnju atmosferu.

NOVO

Asortiman je proširen na nameštaj i druge predmete za kuću iz Srbije i Afrike, kao odgovor na želje naših klijenata.

OTVORENOST PREMA KLIJENTIMA

Naš prodajni tim spremno stoji na raspolaganju sa sugestijama i predlozima. Pored osoblja, u prodaji postoji i stručni tim eterijerista koji vam pouzdano može ponuditi idealno rešenje.

Naše ljubazno osoblje pomoćiće Vam da izaberete i odgovoriti na sva Vaša pitanja, a takođe možete da konsultujete i naš enterijer tim koji će Vam pomoći da uklopite Isola di Bali predmete u Vaš dom ili poslovni prostor.

 

Za sve dodatne informacije :  https: //www. isoladibali. com/

Telefon: +381 11 28 52 377 ; +381 63 381 405