Izložba fotografija: Rock momenti
kontakt informacije
Telefon: 017-414-120
Ime: Izlozba
Mesto: Beograd
Cena: pozvati
Datum: 05.09.2014. u 17:52
Pregledano: 819
Slika: Izložba fotografija: Rock momenti

Izložba koncertnih rok fotografija “Rock Momenti” biće otvorena 2. septembra u velikoj galeriji Narodnog muzeja u Vranju sa početkom od 19 sati.

Na izložbi će biti izloženi radovi tri autora: Nemanje Đorđevića, domaćina iz grada Vranja, Anamarije Vartabedijan i Stanislava Milojkovića iz Beograda. Ova tri autora će se predstaviti sa 100 koncertnih rok fotografija velikog formata.

 

Izložba predstavlja foto-dokumentaciju koncertne aktivnosti rok muzičara sa domaće i strane scene i raznolikost izraza šest autora – fotografa, pripadnika tri različite generacije, sa ciljem da se podstiče, razvija i afirmiše rokenrol kultura i rok fotografija širom Republike Srbije.

Ideja projekta je povezivanje fotografa različitih generacija iz nekoliko gradova Srbije koji su svojim angažmanom kroz izložbenu aktivnost, u prethodnom periodu doprineli novom umetničko-likovnom pogledu na jedan specifičan fotografski žanr.

Na izložbama je predstavljen izbor najboljih fotografija iz opusa gore navedenih autora nastalih na rok koncertima i festivalima širom Srbije u poslednjih nekoliko godina.