"Goblini i prijatelji" u letnjoj baš
kontakt informacije
Telefon: 011-303-748-5
Ime: M
Mesto: Beograd
Cena: pozvati
Datum: 05.09.2014. u 19:12
Pregledano: 660
Slika:

Koncert će se održati 20. septembra sa početkom u 18:00.

Nakon spektakularnog koncerta koji su održali u beogradskoj Hali sportova 8. marta na kom je prisustvovalo 4.000 ljudi, kultni šabački punk-rock bend Goblini, obradovaće svoje mnogobrojne fanove još jednim koncertom u Beogradu, ovog puta u letnjoj baštiStudentskog kulturnog centra 20. septembra sa početkom u 18:00, pod nazivom "Goblini i prijatelji".

Karte za koncert će biti puštene u prodaju od utorka 2. septembra na blagajni Studentskog kulturnog centra Beograd, kao i u prodavnici Felix (TC Sremska). Cena karte u preprodaji do 12. septembra po promotivnoj ceni iznosi 700 RSD, nakon toga karte će biti dostupne po ceni od 900 RSD do dana koncerta.

Na bini će se te večeri pojaviti i prijatelji benda Goblini, a to su beogradski sastav Tea Break, šabački Siempre Peligroso, novosađani Proleće i bendovi Kiza And BluzaCigla In The Vugla i Mentalna Korekcija.

Goblini iza sebe imaju izuzetno uspešnu sezonu tokom koje su nastupali skoro na svim bitnijim festivalima počevši od kragujevačkog Arsenal Festa, preko Gitarijade u Zaječaru, Belgrade Beer Festu, zatim festivala Rock Village u Banatskom Sokolcu, TLO festu kao i velikom broju klubova širom zemlje.

Album "Roba sa greškom" objavili su krajem prošle godine nakon pauze duge 14 godina. Da je "Roba sa greškom" bila pun pogodak pokazuje i činjenica da je upravo ovaj album dobio nekoliko nagrada za najbolji album u 2013. godini.

Promovišući poslednje izdanje na koncertima, Goblini fasciniraju neverovatnom energijom koja je upečatljivija i snažnija nego ikada. S punim pravom postaju jedan od najvećih i najomiljenijih bendova sadašnjice kako u Srbiji, tako i u celom regionu.

Devedesetih godina, koje su bile vrlo teške i sumorne, Goblini su bili jedni od onih uz koje se naziralo svetlo na kraju tunela. Svojim povratkom na scenu žele da vrate veru i nadu u bolje sutra, da probude uspavanu mladost i baš kao nekada, vrate optimizam i osmehe na njihova lica. Ako neko to može, onda su to Goblini.