Fudbalski klub Gardoš
kontakt informacije
Telefon: 065-221-121-1
Ime: Goran
Mesto: Beograd
Cena: 1 €
Datum: 08.11.2014. u 16:29
Pregledano: 751
Slika: Fudbalski klub Gardoš

Fudbalski klub Gardoš je osnovan početkom 2012 godine sa ciljem da kroz uniju i međusobnu saradnju odredjenog broja različitih fudbalskih škola, deci pruži adekvatno usmerenje i uslove u daljem razvijanju njihovih fudbalskih veština i daljoj fudbalskoj afirmaciji.

Klub ima profesionalne trenere obučene za rad sa mlađim kategorijama, koji je zasnovan na pedagoškom principu uz poštovanje svih vaspitnoobrazovnih metoda. Razvijanje kolektivnog i takmičarskog duha, jačanje i pospešivanje pravilnog rasta i razvoja u psihičkom i fizičkom smislu kao i razvoj pozitivnog stava o sportu i u sportu. Stručni rad se bazira na usavršavanju specifične fudbalske veštine, a cilj je i šire sportsko i teorijsko obrazovanje, druženje, zabava, takmičenje, kao i razvoj motoričkih sposobnosti.

Naši stručni, motivisani i vredni treneri koji poseduju UEFA B licencu, u prilici su da prenose svoja znanja i iskustva koja su stekli igranjem fudbala, u zemlji i inostranstvu iz oblasti tehnike fudbala, taktike fudbala i fizičke pripreme,

Bez obzira što pobede donose posebnu radost i predstavljaju satisfakciju za uloženi trud, rezultati utakmica nisu od primarne važnosti za stručni štab kluba niti su jedino merilo napredovanja. Najbolji pokazatelj uspešnosti i napredovanja svakog pojedinca su testovi koji se rade na početku i na kraju godine. Utakmice pak pokazuju koliki je pomak na polju tehnike, organizacije igre i komunikacije unutar tima.