ELMISS-UGOSTITELJSKA OPREMA
kontakt informacije
Telefon: 063-604-088
Ime: Elmiss
Mesto: Kragujevac
Cena: pozvati
Datum: 02.04.2020. u 09:55
Pregledano: 21
Slika: ELMISS-UGOSTITELJSKA OPREMA

Proizvodimo i prodajemo sve uređaje i elemente za ugostiteljstvo, kompletno izrađene od INOX-a, u skladu sa HACCP standardom. U ponudi imamo:

-PEKARSKU OPREMU (peći, fermentacione komore, vitrine, mesilice...), navedeni elementi su za opremanje proizvodnog i izložbenog dela svake pekare.

-TERMIČKU OPREMU (šporeti, roštilji, friteze, kiperi, kazani...) koja je neophodna svakoj savremenoj profesionalnoj kuhinji i služi za pripremu svih vrsta hrane. U ovu kategoriju spadaju i manji (stoni) uređaji kojima se načešće opremaju manji lokali  za fast food (fiteze, roštilji, palačinkare, girosi, lampe za podgrevanje...).

-RASHLADNU OPREMU (ormari, stolovi, komore, vitrine...) i služi za čuvanje i izlaganje pića, mesa, suhomesnatih i mlečnih proizvoda, pekarskih i poslastičarskh proizvoda, i održavanje njihove temperature.

-NEUTRALNU OPREMU (stolovi, sudopere, ormari, haube, stalaže...) koja je obavezna i osnovni sastavni deo svake kuhinje gde se proizvodi i priprema hrana.

-Neutralnim elementima i rashladnim stolovima (neutralno/rashladni retro pult) opremamo šankove barova i kafića.

 

Kao proizvođači, opremu izrađujemo u standardnim veličinama ali i po porudžbini u skladu sa željama i potrebama naručioca, i uslovima prostora.

 

www.elmiss.com

elmiss@ptt.rs