DOBRODOSLI - HOTEL DUM - BEOGRAD
kontakt informacije
Telefon: 011-404-481-0
Ime: startoglas
Mesto: Beograd
Cena: po dogovoru
Datum: 29.03.2016. u 00:15
Pregledano: 335
Slika: DOBRODOSLI - HOTEL DUM - BEOGRAD

Hotel DUM je novootvoreni, izuzetno moderan hotel, koji se nalazi 15 minuta od centra grada i Knez Mihailove ulice, a u neposrednoj blizini atraktivne, trgovacke ulice Bulevar Kralja Aleksandra. Ovakva lokacija hotela obezbedjuje lak pristup svim glavnim poslovnim, kulturnim, zabavnim, sportskim i drugim sadrzajima grada.

 

Hotel raspolaze sa devet kompletno opremljenih soba sa svim sadrzajima koji su prilagodjeni visokim standardima hotelijerstva. Klimatizovane sobe, LCD televizori, Wi-Fi internet, kablovska televizija, telefon, protivpozarna zastita, SOS sistem, mini-bar, sef, fen za kosu i dodatno:bade-mantil, papuce, toaletni pribor, usluga budjenja.

 

U prizemlju DUM hotela, pored recepcije, nalazi se elegantni restoran sa letnjom bastom, u kome se sluzi dorucak, kao i Aperitiv bar. Room-service je dostupan od 07-23h.

 

Za potrebe gostiju mozemo organizovati prevoz do aerodroma Nikola Tesla, cuvanje prtljaga, kao i parking u nekoj od obliznjih javnih garaza.

 

Odlicna usluga, konfor, atmosfera prilagodjena za rad i odmor, cine da hotel DUM  bude Vas izbor prilikom posete Beogradu, a ujedno i oazom mira i lepote.

 

DUM ogranak za hotelski smeštaj, Cede Mijatovica 8, 11000 Beograd

Web sajt: www.hotel-belgrade.com

Telefon: +381 11 40-44-810

E-mail. dum@hotel-belgrade.com