Colosseum Bowling centar
kontakt informacije
Telefon: 011-316-540-3
Ime: Stefan
Mesto: Beograd
Cena: -
Datum: 10.11.2014. u 14:57
Pregledano: 841
Slika: Colosseum Bowling centar

Colosseum Bowling Centar  otvoren je za sve ljubitelje zabave, sporta i druženja. Naša kuglana je najbolje mesto da se opustite sa društvom ili da proslavite rođendan, ili čak da organizujete takmičenje u kuglanju sa kolegama sa posla.

Kuglanje je veoma popularan rekreativni sport svuda u svetu, a i kod nas postaje sve popularniji. Colosseum Bowling Centar  počeo je sa radom 26. januara 2007. godine. Od tada kod nas dolazi veliki broj ljudi kojima je kuglanje omiljeni način zabave.

Naša kuglana često je posećena od strane poznatih ličnosti, umetnika, sportista, ambasadora i drugih istaknutih ličnosti, ali i običnih građana, roditelja sa decom, i penzionera. Kuglanje je jednostavno sport za sve bez obzira na pol i godine.

Ako do sada niste probali, krajnje je vreme da se pridružite onima koji redovno uživaju u čarima kuglanja. Dovoljno je da volite da se takmičite i zabavljate i ništa vam više ne treba. Colosseum Bowling Centar  poziva sve da nam se pridruže. Rezervišite termin i uživajte u kuglanju.

Vaš Colosseum Bowling Centar