Chris Liebing 20. septembra u Depou
kontakt informacije
Telefon: 011-303-748-4
Ime: M
Mesto: Beograd
Cena: pozvati
Datum: 05.09.2014. u 19:05
Pregledano: 628
Slika: Chris Liebing 20. septembra u Depou

Najpopularniji nemački tehno DJ i producent Chris Liebing nastupiće u subotu 20. septembra u beogradskom Depou (Travnička 3) u okviru velike "Freedom Music" žurke.

Biće to njegov prvi nastup posle čak šest godina od prošle žurke i preko devet godina od njegovog dvostrukog izdanja "Live in Beograd" iz 2005. godine! Producent iz Frankfurta,Chris Liebing, gaji neobično snažnu povezanost sa Balkanom i kod nas već više od decenije važi za jednog od tri najtraženija izvođača svetske techno scene. Uz Liebinga, u Depou će nastupiti i naš najpoznatiji DJ Marko Nastić, te mladi frankfurtski DJ i planetarno sve priznatiji tehno producent Monoloc.

"Bilo je toliko energije i vrućine te noći, da nam je svima odeća izgledala kao da smo skočili u bazen! Bila je to specijalna noć, sa mnogo različitih ljudi koji se zajedno provode na najluđi način", ovim rečima je Liebing opisao svoju prvu žurku u Beogradu, koja je na njega ostavila takav utisak da je objavio i dvostruko izdanje sa snimkom tog nastupa. Nemačka techno zvezda vraća se balkanskoj publici krajem ovog leta i uvek je to događaj na kojem se okupe ljubitelji elektronske muzike iz celog regiona, ovog puta u beogradskom Depou.

Njegov putni kalendar i dalje važi za jedan od najluđih na muzičkoj sceni, pa je i ove godine obuhvatio Tokio, Njujork, London, Peking, San Francisko, Meksiko Siti, Detroit, Buenos Ajres, Majami, Berlin i Barselonu, dok je ovog leta na Ibici bio hedlajner na žurkama u organizaciji zvezda kao što su Richie HawtinMarco CarolaLoco Dice ili Sven Vath! Kada su festivali u pitanju, lista postaje još impresivnija uz ovogodišnji Tomorrowland, Time WarpSonus,BPMAwakeningsWMCMaydayMovementHyteMonegrosNature One...

Liebing DJ karijeru započinje 1990. da bi sopstveni klub otvorio već četiri godine kasnije, nakon čega ubrzo osniva i prvu izdavačku kuću iz koje će posle izrasti današnja etiketa CLRkoja pored njega objavljuje i vodi karijere više talentovanih producenata i DJ-eva. Jedan od njih je i Monoloc koji 20. septembra dolazi sa Liebingom u Depo, a da ovo zaista bude jedna od najvažnijih techno žurki ove godine pobrinuće se i Marko Nastić. Jedan od najvećih DJ-eva i producenata iz cele jugoistočne Evrope nedavno je pokrenuo novu etiketu Sake & Vinyl Onlyna kojoj će nastaviti veoma uspešan niz od preko 200 izdanja na svetskoj elektronskoj sceni.

Ulaznice za ovu veliku žurku pod sloganom "Greetings From Frankfurt" kojom se obeležava kraj leta, prodaju se u ograničenoj količini po ranoj ceni od 790 RSD na blagajnamaEventima i Gigstixa. Ulaznice će u redovnoj prodaji, kao i na ulazu, biti skuplje.