Brod restoran Principal
kontakt informacije
Telefon: 011-214-046-7
Ime: Aca
Mesto: Beograd
Cena: -
Datum: 05.09.2014. u 15:13
Pregledano: 556
Slika: Brod restoran Principal
Brod restoran "Principal" smešten je na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Beogradu. Pronaći ćete ga na novobeogradskoj strani reke Save, u neposrednoj blizini Brankovog mosta. Restoran na Ušću, sa predivnim pogledom na stari Beograd, oduševiće Vas svojom nesvakidašnjom toplinom i prijatnošću.
 
Godine 1997. ploveći rekom Savom, naš brog restoran usidrio se na mestu gde ga i danas možete pronaći. Panoramski pogled na Kalemegdan i Stari grad, koji Vam pruža naš brod restoran pričiniće Vam zadovoljstvo dok uživate u druženju sa Vama dragim osobama u našem restoranu. Jednako privlačan za dnevne i večernje varijante, naš brod restoran je jedan od najaktuelnijih noćnih klubova na vodi.
 
Vrhunski majstori nacionalne, mediteranske i internacionalne kuhinje pripremaju za sve Vas ukusna jela po starim proverenim recepturama. Mnoštvo probranih začina i sastojaka, oplemeniće Vaša čula i pružiti Vam jedinstven ugođaj.
 
Preporučujemo Vam:
- hladna predjela
- supe, čorbe
- topla predjela
- ribu i plodove mora
- glavna jela
- salate
- poslastice
- veliki izbor sireva
 
Ljubazna usluga, bogata ponuda hrane i pića na našem meniju i veoma korektne cene, učiniće da vreme za Vas jednostavno prestane da postoji i ustupi mesto uživanju. Sigurni smo da će Vam prijati i zvuk koji dolazi sa reke Save, dok u društvu Vaših najmilijih uživate u našoj gastronomskoj ponudi.
 
Naš brod restoran je takođe pogodan i za organizaciju poslovnih sastanaka, konferencija, seminara i prezentacija. Kapacitet našeg restorana "Principal" čini 70 mesta za sedenje, kao i dve prostrane terase sa po 50 mesta, čime smo zadovoljili podjednako potrebe poslovnih ljudi i postali Vaše najbolje rešenje za sastajanje sa članovima porodice i prijateljima.
 
Radno vreme:
- svakog dana sem utorka od 12 - 02h
 
Telefon za rezervacije:
011/ 21 40 467
064/ 22 90 990
063/ 11 27 806
 
Restoran na Ušću i reci Savi, kako se retko sreće.
Autentičan noćni klub na vodi.
 
Zagolicaćemo maštu i najvećih gurmana.
Vrata našeg restorana su Vam širom otvorena.
Dobro nam došli.
 
Brod restoran "Principal" Beograd.