Banja Koviljaca apartmani
kontakt informacije
Telefon: 063-192-801-5
Ime: Banja Koviljaca apartmani
Mesto: Loznica
Cena: pozvati
Datum: 22.08.2019. u 11:54
Pregledano: 42
Slika: Banja Koviljaca apartmani

Banja Koviljaca apartmani

Agencija Dar Lux posluje vec 20 godina, sa tradicijom i na zadovoljstvo nasih mnogobrojnih gostiju koji su odseli u vili Jelena koji se nalaze u strogom centru Banje Koviljace. 
Apartmani Jelena od svog začetka imaju jednu misiju – a to je da se naši gosti prilikom odlaska iz Banje Koviljace, osete kao da odlaze iz svog grada. Jer uz Apartmane Jelena, Banja Koviljaca će makar malo postati i Vaša!

Nudimo moderan apartmanski smeštaj, svim gostima su pristupačne cene, prijatan i uredan prostor, i vlastiti mir i spokoj prioriteti prilikom odabira smeštaja.  

Smeštaj u nekom od  Apartmana Jelena nudi niz pogodnosti za sve tipove turista – od poslovnih ljudi, kojima je potreban mir i izolacija nakon napornih sastanaka, preko omladine koja želi da boravi tokom godine, do porodičnih ljudi, kojima će upotreba kuhinje, i mogućnost neplaćanja smeštaja za dete sigurno biti velika olakšica, pogotovo u ekonomskom smislu. 
Poklonite sebi prijatan boravak u jednoj od najlepsih banja u Srbiji, jer Banja Koviljaca zadovoljava ukus svih kategorija posetilaca.

Posetite Apartmane Jelena i saznajte zašto nasi gosti o nama imaju samo reci hvale!

Za sve informacije i rezervacije : 063/192-8015