Automatske rampe
kontakt informacije
Telefon: 061-241-394-6
Ime: Vladimir
Mesto: Beograd
Cena: kontakt
Datum: 07.12.2019. u 22:17
Pregledano: 62
Slika: Automatske rampe

Rampe se koriste za automatizaciju ulaza / izlaza gde je potreban veliki broj prolaza.

     Rampa je efikasan način za sprečavanje neovlašćenog ulaza vozila u ograđeni prostor neke firme, javne garaže ili zajednički parking stambenih objekata i slično. Veoma česta pojava na ulazima kompanija sa velikom frekvencijom prolaza su rampe ali i čuvari parking mesta. Kapije nisu predviđene da se često koriste na ulazima u poslovne objekte, jer su to po običaju velike širine prolaza i potrebno je dosta vremena da se kapija otvori.

     Velika prednost rampe u odnosu na kliznu i krilnu kapiju je brzina otvaranja. Automatske rampe se podižu i spuštaju veoma brzo – za 3 ili 4 sekunde u zavisnosti od širine prolaza. U odnosu na kapiju kojoj je potrebno više od 20 sekundi osim hi-speed kapija gde je otvaranje duplo brže. Sa većom dužinom ruke, vreme podizanja i spuštanja mora da bude nešto duže, oko 4-6 sekundi. Što je ruka duža, inercija i operećenje kućišta i reduktora rampe su značajno veći.

Iskustvo od preko 20 godina nam je omogućilo da montiramo i servisiramo rampe svih svetskih proizvođača, čak i onih koje jos nismo imali prilike da sretnemo.

Kontakt: Vladimir Ilić 061/24-13-946