Škola Fudbala Šarić
kontakt informacije
Telefon: 065-221-121-1
Ime: Šarić
Mesto: Beograd
Cena: 0 din.
Datum: 08.11.2014. u 16:27
Pregledano: 789
Slika: Škola Fudbala Šarić

Škola fudbala Šarić osnovana je 2010.god. sa ciljem da kroz fudbal kao igru promoviše vrednosti fer-pleja, tolerancije, dostojanstva, prihvatanja poraza i pobede, respektovanje protivnika, saigrača, učitelja, sudija, gledalaca, ...

Pored vrhunskih uslova za rad, škola nudi visok nivo stručno-pedagoškog rada 3-4 puta nedeljno uz maksimalnu bezbednost dece i stvaranje sportskih navika. Školu fudbala vodi stručni tim na čelu sa Dejanom Šarićem bivšim istaknutim igračem FK Zemun, a sada trenerom sa fudbalskom UEFA B licencom.

Primarni cilj (stručnog tima) je da zadovolji osnovne biološke, psihološke i sociološke potrebe dece od 6 do 12 godina za pokretom i druženjem kroz fudbalsku igru formiranjem pravilnog shvatanja fudbalskog sporta i fer-pleja, kao i trajno podsticanje dece da fudbalske aktivnosti postanu deo njihovog svakodnevnog života.

Akcenat u radu usmeren je ka osnovnim fudbalskim znanjima i sposobnostima koje se ogledaju u veštini baratanja loptom ili specifičnom osećaju za loptu i razvoju intelektualnih sposobnosti koje se ispoljavaju kroz rešavanje situacija koje se pojavljuju u veoma dinamičnoj fudbalskoj igri.

Škola fudbala Šarić trenutno radi na dve lokacije i broji preko 100 članova, a kao takva je glavna baza i oslonac fudbalskog kluba Gardoš čiji je ponosni i medjusobni partner.